Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi gejmplej trejler za Return to Monkey Island potvđuje da igra izgleda ružno i jeftino

Return of the Monkey Island brzo je postao najkontroverznija igra godine a sve zahvaljujući u najmanju ruku neobičnom vizuelnom stilu. Nažalost, novi gejmplej trejler nimalo neće doprineti tome da se strasti nekako smire.

U videu od desetak sekundi možemo videti glavnog junaka, Guybrusha Threepwooda i još jednom se uveriti ne samo u jeftin kvalitet grafike, već i u još goru animaciju, pa sve podseća na loše igre rađene u pokojnom Flashu. Duboko uvređen što veliki broj igrača izrazito negativno reaguje, autor Monkey Island serijala Ron Gilbert se nadurio i rekao da više neće pričati o igri! Ovakvo dečije ponašanje definitivno neće pomoći da se stvari koliko-toliko spasu.

Pre nego što je odlučio da zaćuti, Gilbert je rekao da je on insistirao na ovako primitivnom grafičkom stilu, tako da tu neće biti nikakve promene. Što se nas tiče, potpuno je u redu uputiti kritiku na račun onoga što vam se ne sviđa, i nijedan razvojni tim nema pravo da se ljuti zbog toga i vređa vas, dokle god vi izbegavate psovanje i uvredljive komentare. Što se nas tiče, Gilbert slobodno nek fura svoj fazon, ali i nek hrabro snosi posledice svojih odluka i krivi samo sebe u slučaju neuspeha.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!