Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Rockstar Games poslao Red Dead Online u penziju, sve karte bacaju na GTA VI

Čak i za kompaniju sa takvim resursima kao što je Rockstar, GTA VI predstavlja ogroman izazov. Zbog toga, donesena je prilično drastična odluka da se više ne ulažu resursi u Red Dead Online, iako je baza igrača i dalje velika. Iako serveri neće biti isključeni, publika nema mnogo čemu da se raduje.

Kako je rečeno, postojeći modovi nastaviće da se nadograđuju, ali više neće biti velikog apdejta sadržaja, što uključuje i nove story misije. Dodatno, Push Square prenosi i da je kompanija odlučila da odustane od remastera Red Dead Redemptiona 2 koji je bio planira za sadašnju generaciju konzola, pa možda i PC. Ova informacija dolazi od istog izvora koji je objavio da neće ništa biti ni od remastera GTA IV odnosno prvog Red Dead Redemptiona. Iako je RDR 2 naravno igriv na PS5, Rockstar nije izdao nikakav patch, tako da je igra i dalje maltene ista kao na PS4, uz fps zakucan na samo 30.

Sa druge strane, Rockstar navodi kako zna da su očekivanja igrača za GTA 6 enormno velika, kao i da je njihova želja da ih prevaziđu, što neće biti nimalo lako. Nadamo se da će ovakve odluke ipak pomoći da novi GTA bude ne samo kvalitetan, već i da se pojavi za dve ili najviše tri godine, kako kaže većina prognoza.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!