Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

NBA 2K23 za PC je smeće koje ni Michael Jordan ne može da spasi

2K Games nastavlja da se izuzetno nekorektno ponaša prema ljubiteljima svoje košarkaške simulacije koji se igraju na PC-ju. Nažalost, i NBA 2K23 kao i njegova dva prethodnika biće samo običan port sa prethodne generacije konzola, što ga čini potpuno bezvrednim.

Glasine da će se upravo desiti kruže već neko vreme, a kompanija ih je sad potvrdila na svom zvaničnom sajtu. Odgovarajući na pitanje da li će PC verzija jednog dana biti na nivou one za PS5 i Xbox Series konzole, 2K Games kaže, “To je nešto u vezi sa čim je naš tim strastven i nastaviće sa istraživanjem šta je moguće za serijal u budućnosti. Za sad, naš fokus je na tome da NBA 2K23 bude optimizovan za nove konzole, ali tako da iskustvo ostane sveže i inovativno za igrače na drugim platformama.

Inače, ovaj isti generički odgovor dobili smo i za NBA 2K22, tako da je jasno da nema ničega od te spomenute strasti da se PC igračima izađe u susret. Nažalost, ne radi se samo o tome da će PC izdanje imati mnogo lošiju grafiku, i izgledati kao i sva prethodna izdanja u prethodnih pet godina. Sem toga, očekujte i osakaćene modove, slabiji AI protivnika i saigrača, a sigurno smo i da to nije sve. Zato, jedino što možemo da predložimo jeste da ne kupujete ovu igru, i tako pošaljete poruku 2K Gamesu. Nabavka ovako osakaćene igre samo će ih motivisati da nastave sa istom praksom.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!