Novi Rainbow Six će biti prikazan sledeće subote tokom Ubisoft Forward 2021

Nintendo PC Slider Sony Vesti Xbox

Osim Rainbox Six, Ubisoft najavljuje i neka iznenađenja

Francuski razvojni studio Ubisoft najavio je svoju digitalnu konferenciju Forward tokom koje će prikazati nekoliko novih igara, kao i prve snimke iz naredne Rainbow Six igre.

Ubisoft Forward je zakazan za subotu, 12. jun, a šou će započeti od 18h po našem vremenu, kada francuski izdavač planira da predstavi nove apdejte za For Honor, Trackmania, The Crew 2, Brawlhalla, Watch Dogs: Legion i druge naslove koji su već objavljeni.

Nakon toga, od 19h sledi udarna prezentacija tokom koje Ubisoft planira da prikaže narednu Rainbow Six igru, ranije predstavljenu kao Rainbow Six Quarantine i to sa premijernim gejmplej trejlerom. Posle toga trebalo bi da usledi još jedan detaljniji pogled na Far Cry 6, a potom i više detalja o sportskoj open-world multiplejer igri Riders Republic.

Iz Ubisoft-ovog saopštenja su izostali Beyond Good & Evil 2, ali i bilo kakvo pominjanje Prince of Persia, Splinter Cell ili Rayman nastavaka.

Možda nam se pak sprema neka velika vest?

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password