Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

World of Warships dobio još jedan važan apdejt

World of Warships donosi novi, vremenski ograničen režim bitki i novu fazu okršaja američkih brodova

Razvojni tim i izdavač Wargaming objavio je svoje najnovije ažuriranje za World of Warships (WoWS) popularnu i besplatnu pomorsku borbenu igru.

Druga faza event-a sa američkim bojnim brodovima predstavlja jedinstvenu istorijsku kolekciju usmerenu na američku mornaricu, niz borbenih misija i dnevne nagrade. Povrh toga, ažuriranje daje novi režim borbe dostupan tokom ograničenog vremena, koje se odigrava u mračnoj budućnosti gde vladaju korporacije.

Stars and Stripes se odnosi u celosti na američku mornaricu, osmišljenu da informiše igrače o glavnim baterijama bojnih brodova, admiralima i medaljama za službu u oba svetska rata, kao i glavnim uniformnim tipovima uvrštenih lica američke mornarice tokom Drugog svetskog rata. Popunjavanjem kolekcije, igrači će dobiti novi bojni brod nivoa V Oklahoma, sa maskirnim kamuflažama, zastavama i kontejnerima kojima će biti nagrađeni po izvršenju novih borbenih misija.

Drugi novi režim bitke dostupan ograničeno vreme će sigurno obradovati ljubitelje naučno-fantastičnih distopija. Key Battles, privremeni režim igre u kojem se 16 igrača bore jedni protiv drugih i čudovišta pod kontrolom umetne inteligencije na gigantskoj Polygon mapi. Glavni cilj igrača je da izađu iz poligona kroz portal koji se nalazi u centru karte, uništavanjem jednog od posebnih čudovišta i dobijanjem ključa. Igrači počinju sami, ali mogu direktno okupiti tim do tri broda. Međutim, samo jedan može da koristi ključ, zbog čega će se suočiti sa izborom – ići do kraja sa saveznicima ili okrenuti oružje protiv njih i pobeći kao vuk samotnjak. Igrači će moći da preuzmu kormilo tri različita broda, svaki prilagodljiv širokim izborom različitih modula, što im omogužava da eksperimentišu sa desetinama jedinstvenih kombinacija i stilova igre.

Da biste pogledali ovaj novi način igre na delu, pogledajte ovaj video.

Ovo su samo dva najvažnija izdanja iz najnovijeg ažuriranja koja će takođe sadržati nekoliko drugih dodataka, kao što su nove misije za klanove za osvajanje nagrada, ažuriranje interfejsa za nosače aviona i još mnogo toga. Više detalja možete da vidite ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!