Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Igrali smo Tony Hawk’s Pro Skater remaster i nismo osvojili milion poena

Tony Hawk’s Pro Skater 1 +2 obećava!

Par dana nas deli od remastera prve dve Tony Hawk’s Pro Skater igre, a mi smo odigrali demo da vidimo da li treba da budemo zagrejani ili ne.

Pre svega malo objašnjenje, remaster zvanično nosi ime Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 jer predstavlja osvežene verzije prve dve igre koje su objavljene pre više od 20 godina. Ovo ipak nije samo izdanje sa boljom grafikom u odnosu na izvorni materijal, već su autori ubacili dosta dodatnog sadržaja poput novih skejtera, nove muzike, pa i novih modova. Najzanimljivije deluje detalj da su svi skejteri iz navedenih igara u novom izdanju, ali da je njihov fizički izgled baziran na trenutnom, pa će oni izgledati 20 godina starije u odnosu na prva dva naslova u serijalu! Igrači sa boljim sećanjem primetili su i to da se u igri nalaze trikovi i mehanike koje su ubačene u kasnijim igrama, a autori se kunu da vode računa o tome što rade.

U to smo se uverili igrajući „Warehouse demo”. Samo ime otkriva da je dostupna samo jedna lokacija, i to jedna od najupečatljivijih, a gejmeri mogu da kontrolišu samo Tonija Houka (Tony Hawk). Iako je od originala i vremena kada smo i mi igrali ovaj naslov prošlo dosta, brzo smo se adaptirali i stekli osećaj kao da je baš to ona igra u kojoj smo provodili nebrojeno sati.

Dok je u pozadini svirala pesma „Guerilla Radio” od Rage Against the Machine lagano smo pokušali da se prisetimo kombo trikova kako bi skupili što veći skor, sve dok nismo došli do čuvenog mesta za grajndovanje poena. I dok su se svi po internetu hvalili svojim milionskim skorevima, naš najbolji rezultat je bio sledeći:

Tony Hawk Pro Skater 1 2 warehouse demo screenshot

Da, mrzelo nas je da se odbijamo u nedogled od zida do zida, pa smo odustali kada smo shvatili da nismo zaboravili za taj exploit. Do tog momenta smo iovako stekli utisak da će ovo biti igra koja nam je bila potrebna, iako i nismo baš želeli da je vidimo (više smo se nadali nekom novom i boljem nastavku ili pak Skate 4). Mi nećemo propustiti priliku da nabavimo ovo!

THPS 1 + 2 izlazi 4. septembra 2020. godine u verziji za PC (Epic Games), Xbox One i PlayStation 4.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!