Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

NBA 2K21 demo je dostupan za download

NBA 2K21 demo je objavljen samo za aktuelne konzole

Razvojni tim i izdavač 2K je danas objavio NBA 2K21 demo za trenutnu generaciju igračkih konzola – PlayStation 4, Xbox One i Switch.

Demo za ovogodišnju košarkašku simulaciju nudi izbor između četiri tima: All-Time Lakers-e koje predvodi Kobe Bryant, All-Time Celtics sa Bill Russell-om, kao i dva aktuelna tima koji se trenutno bore za šampionski prsten: Milwaukee Bucks i Los Angeles Clippers.

Igrači će u demou moći da isprobaju sve novine koje su autori nedavno najavili, gde se najviše izdvaja novi sistem šuta, realističnije kretanje kao i druga unapređenja. Naslov će vratiti NBA 2K MyPlayer Builder režim koji će ovog puta dati veću slobodu igračima da kreiraju svoje košarkaše.

Kad smo već kod toga, usled odlaganja početka NBA 2020-21 sezone (koje je uzrokovano pandemijom koronavirusa Covid-19), razvojni tim je odlučio da uvede novi sistem rangiranja košarkaša, pa će se njihove statistike apdejtovati nakon što igra bude objavljena za narednu generaciju igračkih sistema. Jednom kada next-gen verzija bude objavljena, apdejt podataka će dobiti svi gejmeri koji budu igrali novu košarkašku simulaciju, bez obzira na odabranu platformu.

https://www.youtube.com/watch?v=JLsDWPsx23c

NBA 2K21 za PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC (Steam) izlazi 4. septembra 2020. godine, a za PlayStation 5 i Xbox Series X nešto kasnijeg datuma.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!