Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Saints Row nastavak je u izradi, potvrdio THQ Nordic

Saints Row se sprema, a datum izlaska je za sad nepoznat

U nedavnom saopštenju za javnost THQ Nordic je potvrdio da razvojni tim Volition vredno radi na potpuno novoj Saints Row igri.

Kako navode THQ Nordic i Volition, Saints Row nastavak će biti punokrvna igra, a ne stand-alone ekspanzija kakav je bio Gat out of Hell. Poslednji takav naslov u serijalu je Saints Row IV koji je objavljen 2013. godine. Velika pauza obično može da donese sveže ideje, a da li će takav slučaj biti i ovde ostaje da se vidi u narednom periodu.

Nažalost, ni izdavač ni autori nisu naveli kada će ovo ostvarenje biti objavljeno, niti kakvo će ime nositi, ali činjenica da novi SR pomenut može da znači ćemo uskoro dobiti i zvanične informacije.

THQ Nordic je sa druge strane iskoristio priliku da navede i da je Dead Island 2 i dalje u izradi, a da na njoj radi razvojni tim Dambuster Studios (koji je prethodno izradio Homefront: The Revolution).

Dead Island 2 je prvi put najavljen tokom E3 sajma 2014. godine fenomenalnim trejlerom (koji možete da vidite ispod), a iste godine tokom E3 sajma su prikazani i delovi iz same igre. Od tad ovaj naslov je uleteo u vrtlog problema jer su autori igre, Yager Development, 2015. godine napustili projekat usled nesuglastica sa izdavačem Deep Silver. Godinu dana kasnije britanski studio Sumo Digital je potvrdio da je počeo da radi na Dead Island 2, ali od tad nismo dobili bukvalno nijedan podatak o samoj igri.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!