Objavljen prvi Borderlands 3 gameplay video

Borderlands 3 gameplay video otkrio nove detalje igre!

Gearbox Software i 2K Games su u jučerašnjem stream-u prikazali prvi Borderlands 3 gameplay video koji otkriva šta sve donosi nova igra.

U njemu je prikazan hub u obliku svemirskog broda po imenu Sactuary 3, a na njemu će se naći mnogi poznati likovi iz prethodnih igara. Autori su takođe prikazali dva od ukupno 4 nova Vault Hunter-a, a u videu su prikazana nova oružja, protivnici, kao i neke mehanike. Gearbox Software je iskoristio priliku da napomene da će nastavak biti najveća i sadržajem najbogatija igra u serijalu.

Ono što će sigurno zanimati igrače je obećanje autora koje je moglo da se čuje tokom Borderlands 3 gameplay strima je da će ova igra koristiti mikrotransakcije samo za kozmetičke predmete. Po rečima Rendija Pičforda (Randy Pitchford) iz Gearbox studija, igra neće imati pay-to-win ajteme. On je istakao da najnoviji nastavak neće imati elemente free-to-play modela.

Ceo strim je trajao više od tri sata, a skraćenu verziju od ,,samo” sat vremena možete da pogledate u videu ispod.

Borderlands 3 je zvanično potvrđen nedavno, a on izlazi 13. septembra 2019. godine za PlayStation 4, Xbox One i za Epic Games Store u PC verziji, dok će od aprila 2020. godine biti dostupan i na Steam platformi.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password