Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

CD Project RED će prikazati Cyberpunk 2077 na E3 2019

Da li će CD Project RED objaviti datum izlaska igre?

Razvojni studio CD Project RED potvrdio je juče na svom Twitter profilu da će biti deo ovogodišnjeg E3 sajma u Los Anđelesu.

Te reči znače, ako je neko uopšte i posumnjao suprotno, da će kompanija ove godine prikazati nove detalje o jednoj od trenutno najiščekivanijih igara – Cyberpunk 2077. Vest ne predstavlja preveliko iznenađenje, jer je poljski studio i prošle godine bio deo E3 sajma, kada je igru prikazao iza zatvorenih vrata. Ovog puta možda treba očekivati da će biti prikazan novi gameplay demo, kao i da će moći da ga vide svi, a ne samo gejming novinari.

Ono što nas najviše zanima je to da li će CD Project RED uz nove detalje objaviti i tačan datum kada možemo da očekujemo Cyberpunk 2077. Najoptimističnije prognoze za sad su da će ovaj naslov izaći tokom 2020. godine, ali možda i nije toliko suludo očekivati iznenađenje poljskog razvojnog studija i datum koji će biti smešten u poslednja tri meseca ove godine.

Cyberpunk 2077 je akcioni RPG u otvorenom svetu koji će imati FPS izvođenje. Za prikazivanje futurističkog cyberpunk sveta će biti zadužen REDengine 4 koji će se truditi da izvuče maksimum iz trenutne generacije konzola, kao i kompjuterskog hardvera.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!