Apex Legends će možda imati survival i TDM modove?

PC Slider Sony Vesti Xbox

Novi režimi igre će takođe biti drugačiji od onog što očekujemo!

Apex Legends datamajneri su objavili da su iz igre iskopali dokaze da razvojni tim radi na survival i team deathmatch modovima.

Kako navode igrači iza Twitter profila ApexLBR i RealApexLeaks, igra će imati survival mod, a kao zanimljiv detalj je navedeno to što će u meč biti ubačeni NPC karakteri koji će reagovati na poteze igrača. Kako datamajneri objašnjavaju publika će zviždati ili bodriti igrače, a neki od NPC likova će verovatno imati i značajniju ulogu, jer su u kodu pronađena njihova imena. Takođe, otkriveni su dokazi da će mod imati kill replay funkciju.

Drugi mod koji je iskopan je Team Deathmatch i on će po navodima ovih izvora imati do tri tima sa po 20 igrača. Poslednji tim u kojem bar jedan igrač ostane živ će odneti pobedu u meču.

Twitter profili ApexLBR i RealApexLeaks gotovo svakodnevno postavljaju zanimljive detalje o budućim planovima Respawn Entertainment-a u vezi sa trenutno najpopularnijom battle royale igrom. Datamajneri sa ova dva profila informacije pronalaze duboko skrivene u programskom kodu Apex Legends, a prethodno su preneli kako autori planiraju da u naslov ubace solo i duo modove.

Respawn za sada o svemu tome ćuti i do sada nismo mogli da čujemo njihove buduće planove osim očekivanog podatka da će spisak ,,legendi” biti proširen.

Kako je i sama igra objavljena iznenada, možda o ovim novinama nećemo čuti ništa dok se ne nađu u igri.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password