Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends će možda imati survival i TDM modove?

Novi režimi igre će takođe biti drugačiji od onog što očekujemo!

Apex Legends datamajneri su objavili da su iz igre iskopali dokaze da razvojni tim radi na survival i team deathmatch modovima.

Kako navode igrači iza Twitter profila ApexLBR i RealApexLeaks, igra će imati survival mod, a kao zanimljiv detalj je navedeno to što će u meč biti ubačeni NPC karakteri koji će reagovati na poteze igrača. Kako datamajneri objašnjavaju publika će zviždati ili bodriti igrače, a neki od NPC likova će verovatno imati i značajniju ulogu, jer su u kodu pronađena njihova imena. Takođe, otkriveni su dokazi da će mod imati kill replay funkciju.

Drugi mod koji je iskopan je Team Deathmatch i on će po navodima ovih izvora imati do tri tima sa po 20 igrača. Poslednji tim u kojem bar jedan igrač ostane živ će odneti pobedu u meču.

Twitter profili ApexLBR i RealApexLeaks gotovo svakodnevno postavljaju zanimljive detalje o budućim planovima Respawn Entertainment-a u vezi sa trenutno najpopularnijom battle royale igrom. Datamajneri sa ova dva profila informacije pronalaze duboko skrivene u programskom kodu Apex Legends, a prethodno su preneli kako autori planiraju da u naslov ubace solo i duo modove.

Respawn za sada o svemu tome ćuti i do sada nismo mogli da čujemo njihove buduće planove osim očekivanog podatka da će spisak ,,legendi” biti proširen.

Kako je i sama igra objavljena iznenada, možda o ovim novinama nećemo čuti ništa dok se ne nađu u igri.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!