Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Battlefield V nije ispunio očekivanja jer se fokusirao na singlplejer a ne na BR mod!

Singlplejer priča je najveća greška Battlefield V!

Predstavnici kompanije Electronic Arts su naveli da Battlefield V nije ispunio očekivanja, a kao glavni razlog tome se navodi odlaganje battle royale moda.

Kako je objašnjeno, BFV je u analiziranom periodu prodat u 7,3 miliona primeraka, u odnosu na očekivanih 8,3 miliona, ali je izjava izvršnog direktora kompanije, Endrju Vilsona (Andrew Wilson) bila veoma zanimljiva.

On je objasnio da bi uspeh igre bio daleko veći da je razvojni tim stavio prioritet na najavljeni battle royale mod (Firestorm), umesto na singlplejer kampanju. Da je igra imala BR mod na svojoj premijeri umesto singlplejer kampanje, rezultati bi bili bolji, smatra Vilson.

On nije stao samo tu, već je naveo i da je odlaganje izlaska igre takođe uticalo na prodaju. Umesto u oktobru, BFV je objavljen u novembru, kada je najveći broj konkurentskih naslova bio na popustu, pa je manji broj ljudi odlučio da kupi Battlefield V po punoj ceni.

Electronic Arts je optimističan po pitanju budućnosti igre, jer je BFV tek na početku svog života. Battle royale Firestorm će biti dodat u martu, a kontinuirani apdejti naslova mogu značajno da produže život ovog ostvarenja.

Ipak, nama se čini kao da naredna Battlefield igra možda neće imati singlplejer kampanju, barem ne na dan izlaska.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!