Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Potvrđeno da je Fallout 76 reciklirao kod iz Skyrim-a!

Novi problemi za Fallout 76

Loše vesti o Fallout 76 kao da ne prestaju da stižu, a najnovija informacija samo je potvrdila ono o čemu se nagađalo od same premijere igre.

Čim su igrači pokrenuli najnoviji Fallout postalo je očigledno da Bethesda nije uložila previše truda u ,,novi” Creation endžin, te da grafički ne deluje preterano bolje od prethodnog Fallout-a 4, pa čak i Skyrim-a koji je izašao pre sedam godina. Međutim, gejmeri su mogli samo da optužuju razvojni tim za lenjost… Ali samo do ovog trenutka.

Naime, jedna osoba je na Twitter-u objavila skrinšotove koji prikazuju delove koda igre koji su potpuno preuzeti iz pomenute dve igre.

Najsporniji detalj je boss Scorchbeast Queen koji liči na jednog od zmajeva iz Skyrim-a, a čak ima i slične pokrete. Kako dokazuju objavljeni skrinšotovi koda, razlog za to je što ova dva stvorenja dele gotovo celokupan kod, a jedina razlika je sam model čudovišta.

Šta je najgore? To što je ovo tek početak. Stručnjaci smatraju da će moderi naći još mnogo sličnih primera čim zađu dublje u kod ovog naslova.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!