COD: Black Ops 4 zvanično predstavljen u Srbiji

PC Slider Sony Vesti Xbox

Stigao Black Ops 4!

U petak 12. oktobra Activision je objavio najnoviji nastavak Call of Duty serijala, iz mnogo razloga dugo iščekivani, Black Ops 4.

Naslov je privukao ogromnu pažnju zbog toga što je po prvi put okrenut isključivo multiplejer režimu igre, a dodatni šok je izazvala i odluka autora da ubace battle royale mod po imenu Blackout. Black Ops 4 je takođe i prvi Call of Duty koji je objavljen ekskluzivno na Battle.net platformi.

Povodom premijere igre organizovana je promocija u Paintball klubu Arena NO 1, gde su okupljeni novinari i igrači imali prilike da isprobaju igru, ali i oprovaju svoje veštine uživo u paintball i airsoft okršajima. Ovo su neke od slika koje prikazuju atmosferu sa tog događaja.

Activision je danas objavio da je digitalna verzija Black Ops 4 zabeležila do sada najveći uspeh tokom prvog dana prodaje čime je najnoviji COD nadmašio sve svoje prethodnike, ali i ostale PlayStation naslove. Igra za sad takođe i dobija lepe ocene od kritike i igrača, a i naši utisci se ne razlikuju, ali više o tome u našoj recenziji koja stiže uskoro.

Do tad pogledajte utiske iz beta testova igre:

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password