Guacamelee! 2 stiže 21. avgusta!

PC Slider Sony Vesti

Još malo pa stiže novi Guacamelee!

Razvojni tim Drinkbox Studios današnjim trejlerom za Guacamelee! 2 konačno je obelodanio tačan datum premijere dugoočekivanog nastavka.

Kako je navedeno, Guacamelee! 2 izlazi za manje od mesec dana, to jest 21. avgusta i to u verziji za PlayStation 4 i PC, a možete da ga kupite po ceni od 19,99 evra.

Nastavak će zadržati formulu prethodne igre pa nas i ovog puta očekuje simpatična metroidovania inspirisana meksičkom kulturom. Igrači opet mogu da očekuju dobru dozu humora kao i u prethodniku, a u glavnoj ulozi će opet biti Juan Aguacate koji odlučuje da se vrati u akciju kako bi sprečio ozloglašenog luchadora koji je zavladao drugom dimenzijom.

Igra će doneti mnogo novina, kao što su novi potezi i mehanika, igre, a sigurno najinteresantnija inovacija će biti podrška za igru do 4 igrača i to ispred jednog ekrana. Naravno, mogu se očekivati i izazovni platformski segmenti, baš kao što je to bio slučaj u prvoj igri, pa je najbolje da odmah spremite vaše živce za nerviranje.

Guacamelee! je objavljen u aprilu 2013. godine i brzo je uspeo da osvoji igrače kao i kritiku (Prosečna ocene se kreću od 87-90% za sve platforme).

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password