Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Beyond Good and Evil 2 izlazi tek 2020.?

Ubisoft ne žuri sa Beyond Good and Evil 2

Ako je suditi po najnovijoj izjavi autora igre, Beyond Good and Evil 2 sigurno neće izaći pre kraja 2019., a najverovatnije tek tokom 2020. godine.

Mišel Ansel (Michel Ancel), autor i glavni dizajner igre na svom Instagram profilu potvrdio je da će igriva beta verzija BGE2 biti objavljena tek krajem 2019. godine. Ovo je barem cilj razvojnog tima, istakao je on.

Ove reči ne samo da nam govore da ćemo dugo čekati da vidimo nešto kokretno iz Beyond Good and Evil 2, već i da ćemo poprilično čekati na premijeru igre.

Sudeći po izjavi Ansela, mala je verovatnoća da će igra izaći u poslednjih nekoliko meseci 2019. godine, pa bi BGE2 u najboljem slučaju možda mogli da vidimo početkom 2020. godine.

Beyond Good and Evil 2 je spiritualni naslednik kultnog ostvarenja koje je objavljeno pre 15 godina, a radnja će se odvijati pre događaja iz prve igre. Tokom nedavno održanog E3 sajma prikazani su prvi odlomci iz igre, a Ubisoft je detaljnije predstavio igru ,,iza zatvorenih vrata”, ali nije prikazano ništa konkretnije.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!