PUBG sada ima više od 30 miliona igrača

PC Slider Vesti Xbox

Razvojni studio Bluehole Studio je izveo PUBG iz Early Access programa i zvanično objavio igru, a izgleda da se dominacija ovog naslova nastavlja.  

PlayerUnknown’s Battleground dobio je svoju verziju 1.0 (odnedavno i verziju za Xbox One konzolu), a po rečim izvršnog direktora kompanije, CH Kima, ovaj naslov trenutno ima više od 30 miliona igrača. U ovu cifru uračunati su vlasnici Xbox One konzola, kao i PC igrači koji su kupili igru.

Sa novim apdejtom, naslov je dobio kozmetička i funkcionalna poboljšanja, a autori su obećali da nastavljaju punom parom da dorađuju PUBG. Ovaj naslov sada ima dodatnu novu mapu, a predstavnici razvojnog tima najavljuju novi in-game sadržaj koji će biti objavljen već početkom naredne godine.

PUBG je u onlajn Battle Royale pucačka igra sa pogledom iz trećeg lica koja je postala pravi fenomen 2017. godine. Na početku meča igrači padaju na mapu, traže opremu i naoružanje u pokušaju da eleminišu sve druge i ostanu jedini preživeli u rundi.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password