Battleborn se gasi, razvojni tim prelazi na novi projekat

PC Slider Sony Vesti Xbox

Sada je i zvanično: Battleborn nakon narednog apdejta više neće dobijati novi sadržaj, čime je ozvaničen početak kraja za ovaj naslov.

Razvojni tim Gearbox potvrdio je da će Battleborn uskoro dobiti veliki apdejt, ali da će on ujedno biti i poslednji za ovu igru. Studio ne planira da radi na novom sadržaju za igru, ali serveri će ostati onlajn u još “dogledno vreme” ističe kreativni direktor Randy Varnell.

Varnell je spomenuo da razvojni tim prelazi na novi projekat, najverovatnije Borderlands 3.

Battleborn je objavljen u maju 2016. godine i odmah od starta nije uspeo da privuče pažnju igrača, a nije osvojio ni visoke ocene kritike. Mnogi smatraju da je Overwatch najveći krivac neuspeha igre, mada ova dva naslova osim grafičkog stila i dizajna ne dele previše sličnosti.

Pred sam izlazak igre, predsednik Gearbox-a Randy Pitchford je izrazio zabrinutost zbog toga što nije bio siguran da li će igrači biti zainteresovani da igraju Battleborn, ali je ovaj naslov i pored toga do sad najveća investicija razvojnog tima. Igra je odnedavno free-to-play.

Randy Varnell se na kraju svoje izjave zahvalio igračima koji su odlučili da daju Battleborn-u šansu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password