Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

E3 2017 Special: Najvažnije vesti

E3 2017 je došao i prošao, i došao je momenat da sumiramo utiske, u ovom video vam predstavljamo najbitnije vesti koje su obeležile najvažniji gejming sajam ove godine.

Mnogi su očekivali da ovogodišnji E3 sajam neće ponuditi previše uzbuđenja, obrzirom da se nisu očekivale najave novih konzola (osim Microsoftovog čuda), ali su se pojedini razvojni timovi potrudili da nas iznenade. Bilo da se radi o rimejku kao što su Shadow of the Colossus ili Age of Empires, gameplay videu iz nadolazećih igara ili poneka najava zanimljive igre E3 2017 vredelo je ispratiti ovogodišnji E3 sajam. Ipak, ukoliko ste propustili to da učinite u ovom videu mi smo odabrali najvažnije vesti koje su nam stigle protekle nedelje.

Takođe, kao retko koji domaći gaming medij, potrudili smo se da vam sumiramo sve sa održanih E3 prezentacija, a njih možete pogledati na linkovima ispod:

VideoGame Arena crew će nastaviti da prati redovno sve najvažnije gejming događaje, pa ako vas zanimaju sve novosti iz industrije video igara – na pravom ste mestu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!