Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

PC Gaming Show E3 2017 prezentacija: sve najvažnije vesti

Treći PC Gaming Show E3 u organizaciji popularnog časopisa PC Gamer organizovan je i ove godine, a on je doneo dosta lepih novina za sve PC igrače. 

Kao i do sad ceo program je vodio Sean “Day[9]” Plott kojem se pridružila simpatična OMGitsfirefoxx. Šou je takođe opet izveden kao talk show (ovog puta uz manje trulih pošalica) tokom kojeg su se prikazivali novi trejleri, nakon čega su autori malo bliže objasnili šta su to spremili.

XCOM 2: War of the Chosen ekspanzija je otvorila šou. Jedna od najboljih strategija u poslednje vreme već krajem avgusta dobiće svoju prvu ekspanziju. Očekuju se nove jedinice i sadržaj.

Age of Empires: Definitive Edition je remaster koji se dugo čekao. Povodom dvadesetogodišnjice jedne od najpopularnijih RTS strategija svih vremena Microsoft je odlučio da napravi remasterizovanu verziju prve igre. Ono što je pak još interesantnije je izjava Microsofta da ovo nije jedino AoE iznenađenje koje nas očekuje ove godine.

PlayerUnknown’s Battleground apdejt. Naslov o kom se trenutno najviše priča uskoro će dobiti novi apdejt, a u videu možete da pogledate o kakvim se izmena radi. Pozdravljamo ove napore, obzirom da smo od DayZa odavno digli ruke.

Gritlands je najnovija igra Klei Entertainmenta. Razvojni studio kojeg najbolje poznajemo po Mark of the Ninja, Dont’ Starve ili Shank igrama trenutno radi na još jednoj prelepo nacrtanoj igri. Kako ovaj RPG izgleda pogledajte ispod.

LawBreakers stiže 8. avgusta. Autor igre, Cliff Bleszinski oduševio je sve navodom da će igra koštati 30 dolara, uz objašnjenje da to nije multiplayer-only igra koja će koštati 60 dolara. Naravno, publika je ovo burno ispratila.

Sea of Thieves više detalja o PC verziji. Naslov koji sigurno sa nestrpljenjem čekaju ljubitelji piraterije… ooooovaj… gusarske tematike će imati 4K rezoluciju, podršku za ultrawide kao i otključan framerate. Možda sada više nije jedina igra sa ovom tematikom, ali jedva čekamo da je isprobamo.

Tunic nas je oduševio! Ovo je naslov koji je uspeo najprijatnije da nas iznenadi, svojom “zeldolikim” izvođenjem kao i prelepom grafičkom prezentacijom. Can’t wait!

Za kraj, treba pomenuti da su tokom Microsoftove prezentacije prikazane brojne nove igre koje će stići i u verziji za PC, zbog fokusa kompanije iz Redmonda ka Windows 10 operativnom sistemu. Naravno, PC će imati i širok spektar indie igara, a trejlere za samo neke od njih možete pogledati ispod.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!