Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nintendo E3 2017 prezentacija: sve najvažnije vesti

Kao i prethodnih godina Nintendo je izbegao pompezni šou kakav priređuju druge kompanije i odlučio se da svoju prezentaciju ponudi u vidu pripremljenog “Showcase” snimka.

Prezentaciju je otvorio predsednik Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé kratkim govorom koji nas je uveo u prve kadrove Nintendo E3 prezentacije.

Xenoblade Chronicles 2 izlazi krajem 2017.  Ovaj  akcioni JRPG izgleda bolje od prethodnika i kao da briše granicu između animea i igre. Da nismo videli Dragon Ball FighterZ bili bi smo još više oduševljeni, ali znamo da će ova igra biti fantastična.

Kirby  napada Nintendo Switch. Nova Kirby avantura ne samo što izgleda fantastično i nudi odličnu co-op akciju, već stiže na Switch konzolu tokom 2018. godine, a da joj ne znamo ni ime.

Velika iznenađenja. Tokom Nintendo E3 Showcase prezentacije potvrđeno je da se pripremaju i Metroid Prime 4 i jedan valjan Pokemon naslov, ali osim toga ništa više nije rečeno o ovim naslovima. Ipak, i ovo je bilo dovoljno da nas digne na noge.

Nova Yoshi igra stiže 2018. Kada već pričamo o naslovima o kojim se ne zna previše, Nintendo je potvrdio i da radi na novoj Yoshi igra koja će biti “sastavljena” od kartona umesto prediva.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild The Master Trials… je najavljen. Da, namerno smo naveli puno ime prve ekspanzije kako bi sve delovalo komplikovanije. Osim imena i ovako nemamo šta da zamerimo, jer je svako proširenje verovatno najbolje igre godine dobrodošlo.

Rocket League stiže na Switch. Ne samo to, već će Rocket League doneti sa sobom sav naknadno objavljen sadržaj i par ekskluznih dodataka, kao i cross network podršku i sve to do kraja 2017. godine.

Super Mario Odyssey je detaljnije prikazan u gameplay videu. Tiranosaurus, Mario u sombreru i u šetnji širom planete, već i ovo deluje previše za novu Mario igru ali tu nije kraj: u svojoj novoj avanturi brkati vodoinstaler može da se pretvori u svoje protivnike ili bilo šta drugo što se kreće na ekranu. Tu su i 2D delovi rađeni u maniru prve Mario igre, koji takođe deluju interesantno. Najbolje od svega je to što na igru nećemo čekati tako dugo kao što smo mislili, ona stiže već 27. oktobra ove godine!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!