Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Blizzard sprema novine za Overwatch i Heroes of the Storm

Blizzard je zvanično potvrdio da nam sledeće godine stižu novi heroji u Overwatch i Heroes of the Storm, kao i drugi dodatni sadržaj.

U svom nedavnom Facebook video snimku, Blizzard je najavio da će uskoro ubaciti Zul’jina u Heroes of the Storm. Ovaj lik je jedan od bossova u World of Warcraftu, a kao i svi drugi likovi i on će imati raznovrsne sposobnosti, kao i dva ultimatea – jedan koji mu daje neuništivost na 4 sekunde i drugi koji šalje projektil u obliku ogromne giljotine koja mrvi neprijatelje u određenom polju. Zul’jin bi trebalo da zakorači u Heroes of the Storm već tokom januara.

Po rečima autora, Overwatch će uskoro dobiti raznovrsniji sadržaj naredne godine. Producent igre, Jeff Kaplan obećao je nove mape, nove heroje, nove modove kao i balansiranje postojećih likova. On je takođe dodao da se pored toga radi na drugim prototipovima koji donose zanimljive novine u igru, ali nije spomenuo o čemu se tačno radi. Takođe, kao što nam je rečeno jednom prilikom u razgovoru sa autorima, veliki deo tih projekata nikad ne završi u igri pa tek ostaje da se vidi šta će to biti ubačeno.

Sa druge strane, Kaplan je obećao da je u planu uvođenje custom servera kao i brauzera pomoću kojeg će igrači moći da prave svoje servere, sa svojim pravilima. Ova novina se očekuje već početkom 2017. godine.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!