Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Call of Duty Modern Warfare 3 zvanično najavljen, kada izlazi?

Call of Duty Modern Warfare 3 iznenađenje koje to nije

Activision je zvanično obelodanio da ubrzano radi na Call of Duty Modern Warfare 3 naslovu i mada se očekivalo da će COD MW3 kad tad biti objavljen, najnovija najava uspela je da donese par iznenađenja.

Tajming je možda najveće od njih, jer nam je prošle godine izašao MW2, a ovo je direktan nastavak, što do sad nije bila tipična praksa razvojne kuće Activision. Kompanija obično pribegava “naizmenični sistem” (da, to ja zvanični naziv, definitivno ga mi nismo izmislili… valjda.), gde razdvaja naslove određenog podserijala (Black Ops i drugi). Popularni izdavač je tome pribegavao kako bi svojim razvojnim timovima dao malo više vremena za pripremu igara, pa se postavlja pitanje da li dobijamo još jednu zbrzanu mamiparu. Posebno jer na ovoj igri ne radi Infinity Ward, kao na prethodna dva “obnovljena” MW naslova, već je taj posao povere Sledgehammer Games. Igrači su dočekali najavu sa rezervom, iako se u videu pojavljuje poznata face – Vladimir Makarov.

Priliku da proverimo to imaćemo već 10. novembra ove godine, i to u verziji za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series igračke siteme.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!