Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

EA Sports FC 24 predstavljen, ovo su svi najvažniji detalji

EA Sports FC 24 stiže krajem septembra, ali koliko će biti drugačiji od FIFA prethodnika?

EA Sports FC 24 je konačno predstavljen i time je malo objašnjeno kako će izgledati nadolazeće izdanje najpopularnije fudbalske simulacije, sada kada nema više FIFA inicijale u svom imenu.

Navodimo “malo”, jer u tridesetak minuta dugom lajvstrimu nije moglo da se čuje ništa preterano konkretno. Svi oni koji su se brinuli oko dramatičnog razlaza kompanije EA i FIFA organizacije, sada definitivno ne moraju da strepe. Naime, autori obećavaju više od 100 stadiona, preko 30 liga i sedam stotina “i nešto” fudbalskih timova. Da li će na tom spisku biti i naših klubova ostaje tek da se vidi, ali poučeni prethodnim iskustvom, za tako nešto su male šanse iako nam nade ne nedostaje.

Svi drugi modovi su možda mogli da budu promenjeni i izbačeni, ali EA Sports zadržava Ultimate Team iz veoma dobro poznatih razloga. Ove godine najveća novina će biti to što će u mod uskočiti i fudbalerke, taman sad kada su dodate i profesionalne ženske lige Holandije i Španije.

EA Sports FC 24 se očekuje 29. septembra 2023., za PC i sve aktuelne igračke konzole, privilegiju da započnu igru će imati svi oni koji kupe Ultimate izdanje, a zaštitne lice ove godine će biti Erling Haaland.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!