Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sony objavio koje igre deli u novembru

Po starom običaju, znatno pre kraja aktuelnog meseca procurele su informacije šta će to Sony deliti na PlayStation Plus Essentialu. Kako se još jednom ispostavilo, sve informacije bile su tačne.

Ovog puta, naslovi koje ćemo moći da preuzmemo i igramo dokle god smo pretplaćeni na ovaj servis ili neki skuplji biće Nioh 2, Lego Harry Potter Collection i Heavenly Bodies. Sva tri naslova biće dostupna već od 1. novembra, Ne treba ni reći, Nioh 2 je tu glavna zvezda, a ovaj naslov dostupan je i vlasnicima PS4 i PS5. Naravno, u pitanju je još jedna igra u Souls fazonu koja je brutalno teška, ali i izuzetno kvalitetna.

Sa druge strane, Lego Harry Potter kolekcija dostupna je za PS4 (i naravno radi na PS5 preko compatibility moda), a u pitanju su dva Lego Harry Potter igre. Oba ova naslova ocenjena su veoma pozitivno, pa ako volite Lego svetove i Harryja Pottera, ne treba ih propustiti. Najmanje poznat u ovoj trojci je Heavenly Bodies, dostupan za PS4 i PS5, a u pitanju je logička igra u svemiru koja je takođe pokupila dobre kritike. Naravno, sve ove naslove možete pokupiti do decembra, nakon čega će neki drugi biti u ponudi.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!