Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

GTA VI neće izaći do 2024. godine, nekoliko važnih glasina je potvrđeno!

Sve informacije koje smo do sad dobili a vezane su za GTA VI, stizale su uglavnom iz manje poznatih izvora. Ipak, sad je Bloomberg kao pouzdaniji medij izneo neke detalje u javnost, a za koje se navode da dolaze direktno od izvora iz kompanije.

Kako se navodi, igra se sigurno neće pojaviti pre 2024. godine, a to je posledica promene kulture u Rockstar Gamesu. Naime, radne nedelje od po 100 sati postale su stvar prošlosti, tako da se vreme za razvoj neumitno produžava. Nimalo iznenađujuće, ovo znači i da će signplejer kampanja biti nedovršena, odnosno da će na početku biti ponuđen samo jedan grad – fiktivna verzija Majamija, Vice City. Ideja je da urbanih sredina bude više, a one će vremenom stizati putem besplatnih DLC-ova.

Još jedna potvrđena stvar jeste da će jedan od glavnih likova po prvi put biti devojka, za koju se navodi da je latino porekla i da ima partnera sa kojim zajedno pljačka banke. Na kraju, spomenute su i još neke opšte stvari, poput toga da će igra biti politički korektnija, kako se neko ne daj bože ne bi uvredio. GTA serijal proslavio se po parodiranju stvarnosti, pa nije baš jasno kako ovaj nastavak može da udovolji tome a da pritom ne uvredi nekog, jer neko će se uvek osetiti uvređenim.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!