Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Elden Ring opet odložen, neće pre kraja marta 2022.

Čekanje na Elden Ring se produžava

Kadokawa Corp., pod čijem okriljem se nalazi FromSoftware, zvanično je potvrdila da će razvoj igre Elden Ring dodatno potrajati usled poteškoća nastalih pandemijom koronavirusa Covid-19.

Iz kompanije saopštavaju da će sve igre na kojim rade njihovi timovi biti odložene, a u njihovom portfolio najviše se izdvaja Elden Ring, autora čuvenih Dark Souls/Demon’s Souls naslova. Informacija je saopštena tokom finansijskog izveštaja kompanije koji obuhvata planove u periodu do kraja marta 2022. godine, što ujedno znači da nova igra neće biti objavljena pre aprila, a najverovatnije i kasnije.

Da li nas je ova informacija iznenadila? Pa i ne baš. O igri trenutno znamo baš malo, a jedini zvanično prikazani trejleri ne otkrivaju ništa, dok video snimci koji su procureli govore još manje. Uostalom, pogledajte i sami jedan od videa ispod.

U ovim trenutcima sve oči igračke javnosti su uprte u E3 2021 sajam, koji će biti održan sredinom narednog meseca, a tokom kojeg će Bandai Namco „dobiti svoju minutažu”. Baš zbog toga, fanovi Souls serijala se nadaju da će autori igre konačno prikazati više detalja o naslovu, a možda čak i neki konkretan gejmplej trejler.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!