Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

NFS Hot Pursuit Remastered će možda biti predstavljen za nekoliko dana

NFS Hot Pursuit nagovešten sa slikama iz NFS Heat?

Po mišljenju mnogih, Electronic Arts je gotovo pa zvanično potvrdio da će za nekoliko dana da predstavi NFS Hot Pursuit remaster.

O remasterizovanoj verziji Hot Pursuit-a (iz 2010. godine, ne onaj iz 1998. ako ste se to pitali) pričalo se tokom avgusta, ali je EA ćutao sve do sada kada su objavljene dve slike iz vožnje koja ipak neodoljivo podseća na Need for Speed Heat, poslednju igru u serijalu, koja je objavljena prošle godine.

Na slikama je predstavljen Nissan Z koji beži od dva vozila saobraćajne policije, a na njima nije teško primetiti identičan korisnički interfejs kao onaj u NFS Heat, ali i to da se na automobilu nalazi tablica sa brojem „510″. Ovo je sigurno datum, tj. 5. oktobar kada će EA najverovatnije zvanično predstaviti o čemu se ovde zapravo radi.

NFS Hot Pursuit Remastered će biti predstavljen za nekoliko dana (1)

Bez obzira na činjenicu da su slike iz pogrešne igre, dobar deo gejming medija i dalje ne odustaje od tvrdnji da će EA ipak najaviti remaster možda i najboljeg ostvarenja u serijalu u poslednjih deset godina.

Tokom avgusta su pojedini (i navodno provereni) izvori pominjali NFS Hot Pursuit remaster navodeći da se radi o izdanju za konzole naredne generacije na kojem je angažovan Criterion. U jednom momentu je čak i internet prodavnica Amazon požurila i ponudila posetiocima da kupe Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, a kao datum izlaska je bio naveden 13. novembar 2020. godine!

Bilo kako bilo, na rešenje ove misterije nećemo morati da čekamo dugo!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!