Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Dirt 5 dobio novi gejmplej video!

Dirt 5 podiže masu na stadionu!

Codemasters je izbacio potpuno novi gejmplej trejler za Dirt 5 u kojem je prikazana Ultra Cross staza na stadionu u Kejptaunu, Južna Afrika.

Najnoviji video prikazuje trku na dinamičnoj stazi koja vodi u prepuni stadion (nije baš toliko realistično za današnja vremena, ali eto), a ona na određenim mestima nudi skokove i preplitanje. Kejptaun će biti dostupan u karijeri, arkadnim trkama i onlajn okršajima za do 12 vozača na stazi.

Dirt 5 je arkadna vožnja više nalik na recimo Dirt 4, nego „Rally” podserijal, jer će imati slične descipline, kao i fokus na ofroad trke. Naslov će vozače provesti kroz nekoliko najraznovrsnijih svetskih lokacija, na kojim će bit aktiviran dinamički sistem vremenskih prilika, kao i godišnjih doba koje će uticati na vožnju. Nama najzanimljivije deluje splitscreen režim za do 4 igrača koji je prestao da bude obavezan u novim vožnjama.

Dirt 5 bi trebalo da ugleda svetlost dana 6. novembra u verziji za PC (Steam), Xbox One i PlayStation 4, dok se verzija za Xbox Series S/X očekuje 10. novembra 2020., a za PlayStation 5 nešto kasnije ove godine (verovatno ne dugo nakon izlaska nove konzole).

Kada je u pitanju PC verzija, autori su naveli da će igračima za pokretanje igre biti potreban najmanje Intel Core i3 2130 ili AMD FX 4300, 8GB RAM i Nvidia GTX970 ili AMD RX 480 grafičke karte. Preporučena konfiguracija bi morala da ima barem Intel Core i5 9600K ili AMD Ryzen 5 2600X, 16GB RAM i Nvidia GTX 1070 Ti ili AMD Vega 64. Dirt 5 traži i oko 60 GB slobodnog prostora.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!