Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Super Mario Bros dobija battle royale igru!

Može biti samo jedan Super Mario Bros!

Jedna veoma neočekivana vest: Nintendo je danas najavio Super Mario Bros. 35 – battle royale verziju legendarne igre.

Naslov koji sada svi upoređuju sa Tetris 99 sukobiće do 35 igrača koji će imati zadatak da igraju prvu Mario Bros. igru (objavljenu 1985. godine za Nintendo Entertainment System) i da ostanu poslednji „preživeli”.

Gameplay se svodi na to da dok vreme otkucava, igrači imaju zadatak da eleminišu druge u partiji. Oni mogu da šalju protivnike koje pobede kod drugih gejmera i suprotno, a usput mogu da koriste pomagala u vidu specijalnih ajtema i bustova.

Još jedna sličnost sa Tetris 99 će biti i to što će ovaj naslov biti ponuđen samo igračima sa Nintendo Switch Onlajn pretplatom. I ovde ima još jedna začkoljica: Mario Bros. 35 će biti na raspolaganju igračima samo u periodu od 1. oktobra 2020. do 31. marta 2021. godine.

Najava je objavljena tokom današnjeg Nintendo-ovog Direct strima posvećenom 35. rođendanu od prve igre sa brkatim vodoinstalaterom.

Zanimljivo je to što je jedan moder nedavno pokušao da napravi svoju verziju Mario battle-royale u kojoj je bio cilj što pre stići do kraja nivoa, baš u prvoj igri koju ovde spominjemo. Naravno na rasplet se nije čekalo dugo, jer je Nintendo brzo shvatio da se njegovo „intelektualno vlasništvo” koristi bez dozvole i optimistični programer je brzo morao da ukloni projekat. Igra je uskoro nakon toga vraćena, nakon što je autor potpuno izmenio grafički prikaz naslova.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!