Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Glasina – Mass Effect Trilogy remaster stiže tokom oktobra

Mass Effect Trilogy remaster stiže ranije nego što smo očekivali!

Evo jedne zanimljive glasine: pojedini gaming insajderi su počeli da postavljaju kriptične poruke koje nam najviše zvuče kao da Mass Effect Trilogy remaster stiže uskoro.

Po njihovim informacijama remaster izdanje bi trebalo da bude najavljeno narednog meseca, a u prodavnicama da se nađe već u oktobru!

Informacija je potekla od Liana-e Ruppert, gaming insajdera koja je takođe ogroman obožavalac Mass Effect serijala, ali je podatak ubrzo potvrdio i „Shinobi 602″, doduše takođe kriptičnom, a ne direktnom, potvrdom.

Pre nekih nedelju dana procurela je i slika spiska igara koje nudi britanski lanac prodavnica Game, a koje mogu da se kupe u pretprodaji. Na njemu je između ostalih navedeno da će trilogija imati naziv „N7″, kao i to da se očekuje 29. septembra ove godine. Ukoliko je datum premijere u oktobru, blago odlaganje izlaska je takođe razumljiv obzirom na pandemiju koronavirusa Covid-19.

O Mass Effect Trilogy Remastered se priča već duže vreme, a iako bez zvanične potvrde kompanije Electronic Arts (zvanični sajt i dalje usmerava na poslednju igru u franšizi), sada su već svi sigurni da je ovo izdanje uveliko u pripremi. U ranijoj izjavi, Shinobi 602 je prokomentarisao glasinu da će remaster biti prebačen u Frostbite grafički endžin, navodeći da je to (nažalost) velika glupost.

Baš iz tog razloga niko ne očekuje drastična grafička unapređenja u reizdanju, ali će Trilogy paket verovatno doći sa svim naknadno objavljenim DLC sadržajem i brojnim ispravkama. Samim tim kolekcija će biti kompletirana na jednom mestu i nudiće idealan izbora za sve igrače.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!