Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Mafia Remake gameplay video nas je oduvao!

Sa nestrpljenjem čekamo 25. septembar i Mafia Remake!

Kompanija 2K Games i studio Hangar 13 su pre nekoliko dana objavili gameplay trejler za Mafia remake, a mi smo još pod utiskom.

U blizu 15 minuta videa, razvojni tim predstavio je kako sama igra izgleda, kao i par misija. Autori nisu izbegli ni poređenje sa originalom, pa smo dobili najbolju priliku da vidimo sva načinjena unapređenja. I da – ovo ostvarenje je na putu da bude najbolji rimejk do sad (Resident Evil 2 nam deluje kao najimpresivniji do sad). Kao još jedna potvrda ovih reči je to što će se autori potruditi da dopune priču novim detaljima, pa će neki likovi dobiti malo veću minutažu. Istovremeno grad Lost Heaven će biti proširen, biće ubačena dodatna vozila, pa čak i motori. Ovo je povuklo i veliku diskusiju kod igrača i brigu da će rimejk možda doneti prevelike razlike, kao i da su neke izmene lošije u odnosu na original, poput nove glumačke postavke koja pozajmljuje svoje glasove likovima u ovom gangsterskom ostvarenju.

Uostalom, najbolje je da pogledate ceo video ispod.

Kad smo već kod toga: iznenađenje dve kompanije je umalo upropašćeno, jer je trejler procureo pre vremena na Youtube platformu, ali na zvanični link nismo čekali previše.

Rimejk nosi zvanični naziv Mafia Definitive Edition i izlazi 25. septembra u verziji za PC (Steam), PlayStation 4 i Xbox One.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!