Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ghost of Tsushima stigao u prodavnice!

Ghost of Tsushima je možda i poslednja velika igra za PlayStation 4!

Samurajska akciona igra razvojnog tima Sucker Punch, Ghost of Tsushima, od danas je dostupna svim PlayStation 4 igračima.

Najnovija PlayStation 4 ekskluziva i najverovatnije poslednji AAA naslov ove konzole nas vodi u drevni Japan i donosi izvođenje iz trećeg lica, sa fokusom na okršaje mačevima i uz akcenat na šunjanju.

Igrači se nalaze u ulozi Jin Sakaia, glavnog junaka koji u naporu da pomogne svom narodu i zaštiti svoj dom od najezde Mongola pristaje da ogrne „Ghost” odoru. Ovaj zadatak neće biti nimalo lak, jer su Mongoli u XIII veku bili na vrhuncu moći, ali Jon neće odustati lak u svojoj misiji.

Ghost of Tsushima (ili „Gost s’ušima” kako ga pojedini naši igrači pogrešno tumače) je ekskluzivni Sony PlayStation 4 naslov koji nam stiže nakon manje od mesec dana od drugog velikog ovogodišnjeg Sony ostvarenja The Last of Us Part II. Sony Interactive Entertainment i razvojni tim Sucker Punch se nadaju da će GoT uspeti da ponovi podvig drugog Last of Us za koji se već sad zna da je oborio sve rekorde prodavanosti (uprkos oštroj reakciji igrača).

„Duh iz Cušime” je još jedno od PS ostvarenja koje je lokalizovano na hrvatski jezik i igračima nudi opciju uključivanja titla na nama razumljivom jeziku.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!