Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Neko je ubacio automatske puške u Dark Souls 3

Dark Souls 3 postao neuporedivo lakši zahvaljujući urnebesnoj ideji jednog modera

Kineski moder koji je predstavlja kao Forsakensilver objavio je Dark Souls 3 mod u kojem igrači mogu da koriste nekoliko različitih automatskih puški.

Serijal koji se proslavio po svojoj težini sada je neuporedivo lakši zahvaljujući presmešnoj ideji jednog modera da umesto samostrela igračima ponudi nešto drugačija long-range oružja: Ak-47, Thompson SMG, MP5 ili snajper.

Autor je naveo da je samostrel modifikovao tako da ispaljuje brže projektile, promenjen je dmg, pa je potom dodao nove grafičke modele oružja i zvuk. Sva oružja imaju automatic i semi-automatic režim pucanja, osim snajperske puške. Autor se trudio da oružja predstavi što realističnije, jer ga je zanimalo kako bi to izgledalo u Dark Souls 3.

Forsakensilver ističe da mu nije bio cilj da napravi nešto što će biti izbalancirano. „Ovo nije balansiran mod, napravljen je samo zabave radi”, navodi autor na Nexusmods stranici.

Konačno rešenje, ma koliko da je neobično i komično deluje kao da u igri savršeno funkcioniše, pa ukoliko vas zanima, mod možete da daunloadujete odavde. Na toj stranici se i nalaze uputstva za instalaciju modifikacije igre.

Ukoliko vas samo zanima kako mod izgleda u praksi, možete to da vidite u klipu ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!