Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Mafia: Definitive Edition je rimejk prve igre!

2K sprema lepo Mafia iznenađenje!

2K nam je danas poslao tizer za Mafia: Trilogy, ali uz obećanje da će uskoro pričati više o tome, izgleda smo saznali šta se iza toga krije.

Poznati izdavač naveo je da će Mafia: Trilogy paket biti predstavljen 19. maja, a više informacija će biti objavljeno na zvaničnom sajtu ovde.

Međutim, pre nego što smo i stigli da vam napišemo nešto o tome, na Microsoft Store stranici za Mafia Definitive Edition otkriveno kada ova igra izlazi, ali i podatak da nije u pitanju puki remaster, već pravi rimejk. To uostalom piše i u samom opisu igre na ovoj stranici:

Napravljen ispočetka

Verodostojno rekreiran uz proširenu priču, izvođenje i muziku originala. Ovo je Mafia koju pamtite i mnogo više od toga.

Mada smo i ranije dobijali ovakve glasine, stranica na Microsoft Store prikazuje i skrinštove iz igre (i dalje ne možemo da verujemo u ovo!), koje možete da pogledate ovde.

Uz sve to otkriveno je da će rimejk prve igre biti objavljen 27. avgusta 2020. godine u verziji za aktuelne konzole i PC!

Pre toga nam stiže Mafia II: Definitive Edition i to već 19. maja 2020 koji će takođe imati grafička unapređenja, ali ne toliko dramatična kao u slučaju prve igre jer se radi o tipičnom remasteru. Ipak, sigurni smo da će ljubitelji nastavka sigurno zadovoljno trljati ruke!

Pročitajte naš opis trećeg dela ovog popularnog serijala.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!