Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Wasteland 3 – Pomeren datum izlaska

Covid-19 odložio Wasteland 3

Iz razvojnog tima inXile Entertainment upravo javljaju da je datum izlaska za treći deo kultnog serijala Wasteland odložen za 28. avgust.

Tim je prvobitno planirao da ovaj naslov izađe 19. maja ali zbog želje da se Wasteland 3 ispolira što više moguće ovaj datum je zamenjen.

U svom zvaničnom pismu na twitter akauntu, inXile Entertainment je naveo pandemiju korona virusa kao glavni razlog za pomeranje datuma. Takođe tim želi da se pozabavi unapređivanju gejmpleja i ko-op doživljaju kako bi sve bilo onako kako su isplanirali.

Wasteland serijal je jedan od začetnika strateških RPG naslova i pionir takvog žanra smeštenog u post apokaliptični svet.

S obzirom da nam ostaje da čekamo još nešto više od 4 meseca mi preporučujemo da se oprobate u prva dva naslova za to vreme. Prvi Wasteland objavljen još davne davne 1988. godine je nedavno doživeo pun remake i sada izgleda dosledan ovom vremenu ali takođe zadržava izgled klasika. Što se tiče Wasteland 2, odlično ocenjen nastavak objavljen 2014. godine je ubedljivo najbolji naslov da iskusite ovaj post apokaliptični svet i možete ga odigrati na svim konzolama i na naravno PC-u.

Nadamo se da će se ovo čekanje isplatiti i da će treći deo biti bolji od svoja dva prethodnika.

Pisao: Luka Jovanović

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!