Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Wasteland 3 izlazi u maju naredne godine

Wasteland 3 stiže za tačno šest meseci!

Deep Silver i inXile entertainment su tokom nedavno održanog X019 šoua otkrili da će Wasteland 3 izaći 19. maja 2020. godine.

Wasteland 3 će biti objavljen za PC (Steam store), PlayStation 4 i Xbox One.

Uz ovu lepu vest izdavač i razvojni tim su objavili novi trejler za igru koji nam daje malo bolji uvid u to kako će igra izgledati.

Wasteland 3 je najnovija igra u legendarnom RPG serijalu sa postapokaliptičnom temom. Najnoviji deo će takođe pratiti priču „Pustinjskih rendžera” (Desert Rengers) i njihovom pokušaju da iz pepela uzdignu ljudsku civilizaciju. Nastavak će se odvijati u drugom okruženju, u američkoj saveznoj državi Kolorado, koja će doneti hladnoću i led u serijal pa nova igra već izgleda potpuno drugačije u odnosu na prethodnike. Autori takođe obećavaju inovacije u izvođenju kao što su podešavanje vozila i sistem borbi nalik na XCOM serijal. Najveća novina je ipak koopreativni mod za do dva igrača.

Prvi Wasteland je objavljen 1988., a igrači su bili primorani da čekaju sve do 2014. godine na nastavak koji je objavljen tek nakon uspešne Kickstarter kampanje. Drugi deo ne samo da je zabeležio ogroman finansijski uspeh na crowdfunding platformi već je dobio i dobre ocene igrača i kritike.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!