Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Last of Us seriju pripremaju HBO i Sony!

Da li će The Last of Us biti najbolja serija rađena po nekoj igri?

Kompanije Sony i HBO su zvanično potvrdile da će popularna Sony ekskluziva The Last of Us dobiti svoju televizijsku adaptaciju.

Ono što je kod ovog projekta najzanimljivije je to što na njemu rade producenti izuzetno popularnih televizijskih serija Chernobyl i Game of Thrones, a u samu pripremu su umešani i predstavnici razvojnog tima koji je radio na igri, Naughty Dog.

Po informacijama koje su objavljene, serija će pratiti dešavanja iz prve igre, a za sad nije objavljeno da li će biti pokriveni i detalji iz nastavka koji nam stiže uskoro.

The Last Of Us je objavljen 2013. godine i tada je naišao na ogroman uspeh kod igrača, koji su bili privučeni uzbudljivom pričom. Ona je već sama po sebi delovala kao da je spremna da se obradi u igranoj formi, pa se tokom prethodnih godina u više navrata pominjala mogućnost da će ovo ostvarenje biti adaptirano u obliku dugometražnog filma. Ipak, do toga nije došlo.

Interesantno je da je Craig Mazin nedavno spomenuo mogućnost da TLOU bude TV serija, ali to tada niko nije shvatio ozbiljno.

Ko će glumiti glavne uloge i dalje se samo nagađa, a igrači su svog favorita već odabrali: Nikolaj Coster-Waldau bi po njima trebao da glumi Joel-a. Autori se nisu još izjasnili, ali su potvrdili da u seriji neće menjati seksualnu orijentaciju Elie, mada nam nije jasno zašto je to neko i očekivao.

The Last Of Us Part II bi trebalo da bude objavljen 29. maja, samo za PlayStation 4 konzolu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!