Forza Horizon 4 dobio battle royale mod The Eliminator

PC Slider Vesti Xbox

Battle royale u Forza Horizon 4 je dobra ideja ili ne?

Na veliko iznenađenje, čini nam se svih, Playground Games i Microsoft su objavili da će Forza Horizon 4 dobiti battle royale mod!

Novi režim je nazvan The Eliminator i verovatno ne funkcioniše onako kako pretpostavljate. Naime, u ovom modu će se naći do 72 igrača koji će se takmičiti u otvorenom svetu Velike Britanije. Igrači će eliminisati protivnike u trkama 1-na-1, a nakon pobede će moći da osvoje apgrejde ili brža vozila.

Kao i u svim drugim BR naslovima i The Eliminator će imati „Ring of Death” koji će gurati igrače u sve uže i uže delove mape.

Pre nego što smo dobili objašnjenje autora o tome kako će izgledati novi mod, battle royle u vožnjama smo zamišljali poput Knockout trka koje su nekad imale Need for Speed igre, a u kojem je u svakom narednom krugu iz trke izbačen poslednje plasiran vozač. Na prvi pogled zvuči logičnije, ali je Playground Games ipak bio maštovitiji i na ovaj način je dobio i mogućnost da u jedan meč strpa mnogo više igrača.

Novi mod će biti besplatno dostupan od danas za sve vlasnike FH4, bilo na Xbox One konzoli ili na kompjuterima.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password