Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Doom Eternal odložen za mart 2020.

Čekanje na Doom Eternal se upravo produžilo!

Bethesda i idSoftware su danas na svojim društvenim mrežama objavili da će premijera igre Doom Eternal biti odložena za 20. mart 2020. godine.

Uz ovu vest, razvojni tim i izdavač su potvrdili da će istog dana biti objavljen i Doom 64 (koji će osim za Nintendo Switch biti izdat i za Xbox One, PlayStation 4 i PC), a ovaj naslov će biti besplatan bonus za kupovinu Eternal-a tokom pretprodaje. Igra će biti u prodaji i zasebno.

U saopštenju koje je idSoftware postavio navodi se da je odluka o odlaganju izlaska igre doneta zbog toga što žele da igračima isporuče najbolju igru do sad. Oni tvrde da su sigurni da će Eternal doneti „gejming iskustvo vredno čekanja”.

Autori igre su takođe naveli i da će napraviti sledeće izmene, u odnosu na prvobitni plan:

  • Invasion Mod u kojem će igrači moći da uđu u instancu drugih gejmera kao demoni će biti objavljen kao besplatni apdejt ubrzo nakon izlaska igre.
  • Verzija za Nintendo Switch će biti nakon što su igra izađe za sve ostale igračke sisteme, a tačan datum će biti objavljen u budućnosti.

Doom Eternal je prvi put najavljen tokom E3 2018 sajma, a prvobitno je trebao da bude objavljen 22. novembra ove godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!