Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Heroic Magic Duel – Nova igra iz Nordeusa stigla na mobilne uređaje

Heroic – Magic Duel od danas zvanično na Google Play i App Store prodavnicama

Srpski razvojni tim Nordeus, autor popularnog fudbalskog menadžera Top Eleven, danas je zvanično objavio novu igru po imenu Heroic Magic Duel.

U pitanju je brza strateška igra, najviše nalik naslovima kao što je Clash Royale (ali sa daleko ozbiljnijom mračnom fantasy temom), a naslov je objavljen za iOS i Android mobilne uređaje.

Ukoliko niste igrali predstavnike žanra, Heroic – Madic Duel predstavlja mapu podeljenu na tri linije na koje igrači moraju da rasporede svoje jedinice i napadnu bazu protivnika. Cilj igrača je da na najbolji način iskoriste jedinice koje koriste i specifične sposobnosti koje poseduju (sistem „kamen-papir-makaze”). Gejmeri će zato morati da pre svakog okršaja podese svoju armiju tj. deck, kao i da dobro poznaju svoje jedinice. Akcija ovakvim naslovima često zna bude brza, pa pored taktičkog razmišljanja često su važni i refleksi.

Heroic – Madic Duel je okrenut PvP okršajima, ali ima i PvE elemente, a poseduje i neke inovacije u odnosu na ostatak žanra, za koje se autori nadaju da će izdvojiti ovo ostvarenje u odnosu na konkurente.

Nordeus navodi da će se pobrinuti da se svet Heroica konstantno širi uz globalne i lokalne liderbordove i uzbudljive lajv eventove koji će uključiti dnevne izazove i nagrade. Veliki broj PvE događaja i PvP turnira znači da će uvek biti novih izazova i pobeda. 

Više detalja o Heroic Magic Duel možete da vidite ovde, dok igru možete preuzeti ovde u verziji za Android, a ovde u verziji za iOS.

Igru ćemo uskoro detaljnije predstaviti na našem portalu.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!