Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Battle Royale mod besplatan do daljnjeg

Bethesda tvrdi da se igračima dopada Fallout 76 Battle Royale!

Bethesda neće danas „zaključati” pre-beta test za Fallout 76 Battle Royale kao što je prvobitno planirano, a za sad nije poznato kada će on biti okončan.

U svojoj izjavi, Bethesda je objasnila da će pre-beta „sneak peak” za Nuclear Winter BR mod ostati otvorena do daljnjeg zbog odlične reakcije publike, kao i velike popularnosti. Nema razloga da ne poverujemo u ove reči, jer je osnovna igra do sad poprilično ispeglana, a ujedno privlači i brojnu publiku koja voli Fallout serijal. Osim toga, usled negativnog publiciteta, Fallout 76 danas može da se kupi po više nego povoljnoj ceni (čak i kod nas!).

U battle royale modu kojeg je Bethesda nazvala „Nuclear Winter”, do 52 igrača se takmiče za pobedu u rundi i titulu „nadzornika” bunkera Vault 51. Osim osnovnog koncepta, Nuclear Winter deli malo sličnosti sa drugim predstavnicima žanra jer on poseduje PvE elemente, NPC likove, a učešće u ovom modu donosi dodatne predmete koji mogu da se koriste u osnovnoj verziji ovog naslova. Sve to ako izuzmemo apokalipsu, opustošen svet, kao i mini-nuklearne bombe kao jedno od oružja u igri!

Nuclear Winter je najavljen pre tačno nedelju dana, tokom Bethesda E3 2019 prezentacije, kada je saopšteno da će mod biti besplatno dostupan svim igračima u periodu od nedelju dana.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!