Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Future Premium Electronics Store: 1+1 gratis akcija u novoj prodavnici!

Future Premium Electronics by ComputerLand u BIG Fashion tržnom centru je koncept prodavnica namenjena svima onima koje interesuje tehnologija budućnosti, dostupna danas. Kao najveći distributer zabave ali i jedan od vodećih inovatora u domenu distribucije IT opreme i računarskih dodataka, ComputerLand je otvorio specijalizovanu radnju u kojoj ćete pronaći sve od pametnih kablova za svoje kućne uređaje pa do električnih skutera i motorcikala.

Prodavnica FUTURE by ComputerLand nudi širok spektar kompjuterskih periferija, multimedijalnih i smart uređaja vodećih svetskih proizvođača poput Razer, Creative, Wacom, DJI, Smanos, Fibaro, Super Soco, GoPro i mnogih drugih. Nisu zaboravljeni ni fanovi konzola i video igara, jer je dostupan i program najnovijih PC, PlayStation 4 i Xbox naslova kao i samih uređaja.

Za sve kupce na otvaranju biće posebno interesantna 1+1 i 2+1 gratis akcija. Naime, u prvih 14 minuta od otvaranja radnje, svaki kupac koji kupi bilo koja dva proizvoda, drugi jeftiniji dobija za samo 1 dinar! Nakon tih 14 minuta, u narednih čak 140 minuta važi akcija 2+1 odnosno uz kupovinu dva uređaja treći jeftiniji kupuje se za samo 1 dinar. 

Kako bi se obezbedilo dovoljno vremena za kupovinu – formiraće se specijalni red za kupce koji odaberu proizvod u tih 14 minuta. Svi kupci u redu dobiće priliku da kupe drugi proizvod po ceni od 1 RSD bez obzira na to kada se ta kupovina zapravo obavi, eliminišući tako eventualne probleme sa fiskalnom kasom, internetom i slično.

Otvaranje je zakazano za 14.02. (četvrtak) u 10h na adresi BIG Fashion tržni centar, Višnjička 84 u Beogradu!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!