Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Black Ops 4  – sve što do sada znamo

Black Ops 4 stavlja sve na multiplejer

Tokom minulog E3 sajma Activision je detaljnije predstavio sve komponente igre Call of Duty Black Ops 4.

Jedan od najiščekivanijih FPS ostvarenja ove godine već sa prvim najavama je uspeo da uzdrma sve što smo do sad znali o Call of Duty serijalu.

Pre svega, BLOPS4 će postati prvo ostvarenje u 14 godina dugoj istoriji koje neće imati singlplejer kampanju. Kako autori objašnjavaju, izostanak priče će biti nadomešćen nikada jačim multiplejerom.

Osim standardnih režima igre (Death Match, TDM i slično.) i nove verzije zombi moda, Activision je najviše iznenadio kada je najavio battle royale mod koji je nazvan Blackout.

Zombi mod će imati tri dela, a svaki od njih će biti smešten na različtoj mapi (pa i po svemu sudeći, eri). Igrači će moći da biraju između četiri lika, koji u suštini predstavljaju različite klase. Mape će biti objavljene nakon premijere igre.

Blackout će biti veliki izlet igre van okvira onoga na šta smo navikli od Call of Duty naslova. Igrači će dropovati na do sad najveću mapu u serijalu, a osim potrage za najboljim naoružanjem, oni će moći da upravljaju vozilima kao što su kamioni, džipovi, helikopteri i druga. U odbranu možemo samo da kažemo da će biti zanimljivo videti kako će izgledati jedna battle royale igra kada iza nje stoji razvojni tim sa ogromnim iskustvom u FPS žanru. Obzirom da je i najveći konkurent COD serijala odlučio da ode u istom pravcu, ostaje samo da se vidi ko će biti pobednik u ovom okršaju.

Ipak, Activision je nedavno uspeo da podigne prašinu kod igrača najavom da neće odustati od Season Pass paketa (ovde nazvan Black Ops Pass) kao i da ovog puta on neće biti izdeljen na manje DLC-ove. Igrači su zabrinuti zbog činjenice da će sada biti onemogućeno da se paketi dodatnog sadržaja kupe posebno, kao i da će to stvoriti podelu kod ,,premijum” i običnih igrača. Razvojni tim je na ovo odgovorio samo da spisak dodataka nije konačan, kao i da će se tu naći velika količina stvari koje će biti besplatne, ali tek ostaje da se vidi kako će to izgledati.

Call of Duty Black Ops 4 izlazi 12. oktobra u verziji za PlayStation 4, PC i Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=ooyjaVdt-jA

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!