Ubisoft vratio najjeftinije izdanje Rainbow Six Siege nakon negativne reakcije publike!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Pre nekoliko dana Ubisoft je saopštio kako planira da izmeni cene Rainbow Six Siege izdanja, ali se promene nisu dopale igračima, nakon čega je francuski izdavač bio prinuđen da reaguje.

Po prvobitnoj izjavi Ubisoft-a, dosada najjeftinije izdanje igre ,,Standard Edition” je trebalo da bude povučeno iz prodaje i zamenjeno ,,Advanced Edition” paketom. Advanced bi imao više otključanog sadržaja od starta, ali i znatno višu cenu. Sa druge strane, saopšteno je i da će ,,Complete Edition” umesto dosadašnje cene od 90 američkih dolara u budućnosti koštati 130 dolara.

Nakon što su igrači burno reagovali i negodovali, Ubisoft je brže bolje objavio kako će zadržati Standard Edition u prodaji, kao najbolju opciju za nove igrače. Takođe, izdavač će pokloniti Ash Sidewinder Elite skin svim igračima koje odigraju meč do 6. marta, verovatno kako bi se iskupili.

Još jedna pobeda za igrače?

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password