Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sony E3 2017 prezentacija: sve najvažnije vesti

Tokom ranih jutarnjih časova po našem vremenu, Sony je održao svoj media brifing.

Kako se Sony prošle godine “ispucao” sa novim hardverom (PSVR i PS4 Pro) mnogi su očekivali da će ovogodišnja E3 prezentacija biti posvećena samo igrama. To se upravo i desilo, jer je celokupan šou bio sastavljen od trejlera, uz samo dva veoma kratka pojavljivanja Shawn-a Layden-a (Predsednik i izvršni direktor Sony Computer Entertainment of America).

Mada se očekivalo da će biti prikazan The Last of Us 2, to se nije dogodilo, baš kao ni najava Bloodborne 2 kao što su brojne glasine naslućivale – ovo su najvažnije vesti sa Sony E3 konferencije.

Novi pogled na Uncharted: The Lost Legacy. Sony E3 prezentacija počela je novim trejlerom za dodatnu Uncharted epizodu i lajv stream je imao problema sa zvukom, ali nam to nije zasmetalo da shvatimo koliko nam se opet igra Uncharted. Izgleda odlilčno, a od svih navedenih igara tokom Sony showcase-a, ovaj naslov nam prvi stiže, već tokom avgusta.

Najavljen DLC za Horizon Zero Dawn. The Frozen Wilds je naziv nove epizode za jednu od najboljih igara godine. Nismo ni osnovnu igru u potpunosti istražili, a već nam stiže proširenje.

Prikazan gameplay iz Days Gone. Iz prvog videa koji je bio objavljen za Days Gone nismo mogli da zaključimo kako će ova igra izgledati, ali nam je zato novi trejler otkrio da će ovaj naslov deliti brojne sličnosti sa The Last of Us ostvarenjima. Ne deluje loše, naročito “zombi horde” mehanika, ali ostaje da se vidi da li će sve biti izvedeno kako treba i u konačnoj verziji igre.

Monster Hunter World zvanično najavljen. Najnoviji nastavak popularnog RPG serijala biće vremenska ekskluziva PlayStation 4 konzole i očekuje se početkom 2018. godine, dok će verzija za Xbox One i PC uslediti kasnije tokom naredne godine.

Shadow of the Collosus (2018).  Legendarna igra sa PlayStation 2 konzole dobiće svoju novu verziju, a skok u kvalitetu grafičkog prikaza nas je oduvao. Ovo je verovatno i najveće iznenađenje Sony E3 konferencije, ali se pitamo koliko će biti interesantan svima onima koji su već odigrali ovo ostvarenje.

Novi trejler za Marvel Vs. Capcom Infinite. Na samo tri meseca od premijere nove borilačke igre dobili smo još jedan novi trejler koji se fokusirao na priču. Naravno, trenutno popularne face kao što su Guardians of the Galaxy nisu izostali u pokušaju da se digne hype.

Call of Duty: WWII multiplejer gameplay trejler. Activision je tokom ove konferencije predstavio svoju najnoviju Call of Duty igru, tj. njegov multiplejer režim koji je prikazao kakav haos može da nastane na mapama, ali i neke nove modove igre. Najavljena je i beta koja se očekuje 25. avgusta (prvo na PS4 konzoli), a igra se očekuje 3. novembra.

Playstation VR prezentacija. Predstavljanje VR naslova tokom ovogodišnje Sony E3 prezentacije bilo je relativno skromno, što nas je podsetilo na PS Vita treman (o kojem, usput budi rečeno, ni ovog puta nije bilo reči), ali su ipak prikazane neke zanimljive igre kao što je Starchild, ali i Skyrim VR.

God of War gameplay trejler. Znali smo da smo se primakli kraju prezentacije kada se Kratosova faca pojavila na ekranu. Priča ovog ostvarenja je još malo produbljena u novom videu, ali ono što je bilo najinteresantnije je prvi pogled na izvođenje “Dad of War”. Deluje kao da Kratos nije izgubio ni malo na svojoj ubojitosti, što su potvrdili brojni brutalni isečci.

Detroit Become Human gameplay trejler. Teško je otkriti šta je pravi gameplay, a šta među-animacija u novom trejleru za DBH, ali nam se dopada ono što smo videli. Trejler prikazuje duboko grananje odluka, što nam otkriva da će izbor igrača debelo uticati na krajnji ishod ove igre.

Destiny 2 trejler. Prikazan je i novi video iz Destiny 2 jer je Bungie mora da se nekako uvalja i ovde. Zanimljivo je ipak to što će igra imati ekskluzivan sadržaj za PlayStation konzole, kao i to da će igra raditi u zakucanih 30fps na konzolama. PC verzija naravno neće imati takva ograničenja.

Marvel’s Spider-Man gameplay trejler. Da li je neko rekao Batman Arkham? Novi video neodoljivo nas je podsetio na najnovije Batman igre što itekako odobravamo. Po svemu sudeći očekuje nas jedan od najboljih Spider-Man naslova u poslednje vreme, zbog čega žalimo što nas ova igra očekuje tek 2018. godine.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!