Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Electronic Arts E3 2017 prezentacija: sve najvažnije vesti

Ovogodišnje E3 ludilo započeto je konferencijom za štampu kompanije Electronic Arts, a lista je uglavnom bila sačinjena od očekivanih igara, uz poneko iznenađenje.

Kao što se i očekivalo Electronic Arts je pripremio najave za nove Madden, FIFA i NBA Live igre, a najveću pažnju dobili su Star Wars Battlefront 2, Need for Speed Payback i Battlefield 1. Ipak, tu je bilo i par zanimljivih iznenađenja.

Battlefield 1 dobija novi sadržaj.  Već tokom leta popularni FPS dobiće dve noćne mape, a kako bi se sve začinilo stiže i ekspanzija In The Name of the Tsar koja je inspirisana ruskom armijom pod vođstvom Cara Nikola II. DLC donosi šest novih mapa, kao i novi režim igre.

Star Wars: Battlefront II ispraviće sve grehe prethodnika. Electronic Arts je posvetio veliki deo svoje prezentaciji novoj Battlefront igri, a najavu je vodila Janina Gavankar koja tumači glavnu ulogu u singlplejer kampanji. Osim uzbudljivog gejmpleja vredi pomenuti i to da  će Battlefront II preuzeti Overwatch model kada se radi o dodatnom sadržaju: to znači da će svi apdejti igre biti dostupni besplatno.

Bioware je predstavio svoju novu igru – Anthem. Sci-fi igra koju već sad mnogi poistovećuju sa Destiny naslovima podigao je obrve publike, a moramo priznati da je i nas zainteresovala. Ipak, za sad nismo videli snimke iz pravog gameplay-a.

A Way Out je zanimljiva ko-operativna igra autora igre Brothers: A Tale of Two Sons. U stvari, radi se o nekoj mešavini prve igre i serije Prison Break, sa akcentom na priču. Ono “ko-operativna” iz prve rečenice znači da će ovaj naslov moći samo tako da se završi, bilo u split-screen režimu ili onlajn.

Paklene ulice Need for Speed Payback-a.  Novi NFS je dobio svoju najavu nekih nedelju dana pre E3 sajma, a tokom EA E3 prezentacije prikazano je po prvi put kako igra izgleda. Svako poređenje sa Fast and the Furious se samo nameće.

NFL Madden 18, ako ikog zanima. EA Sports predstavio je najnoviju verziju svoje simulacije američkog fudbala koji će imati još bolju priču nego ranije (poput “Journey” moda iz FIFA 17). Ono što nama privlači više pažnju su glasine iz pouzdanih izvora da će ovaj naslov možda biti izdat i za PC.

FIFA 18 ili FIFA na Ronaldo način. Trejler za FIFA 18 stavio je još veći akcenat na saradnji EA Sportsa sa najboljim fudbalerom današnjice, o čemu možete pročitati ovde.

NBA Live 18 detaljno predstavljanje. Novi trejler za popularnu simulaciju košarke nam deluje kao da će se ona vratiti u velikom stilu, a samo se postavlja pitanje da li će biti bolja od 2K serijala koji je vešto iskoristio prazninu na tržištu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!