NBA 2K17 ima velike probleme?

PC Slider Vesti

Najnovija koškaška simulacija NBA 2K17 trebalo bi da bude zvanično objavljena tokom sutrašnjeg dana, međutim njena PC verzija izgleda ima neke ozbiljne probleme.

Igrači koji su kupili NBA 2K17 u pretprodaji dobili su priliku da krenu sa igranjem već 16. septembra, a njihovi prvi utisci o PC verziji i nisu baš sjajni. Čak 47% korisnika Steam platforme dali su negativnu ocenu novoj košarkaškoj simulaciji navodeći lošu optimizaciju i brojne bagove kao najveće razloge. Igrači prijavljuju da je “ispadanje” na desktop česta pojava, kao i da nova verzija “basketa” radi lošije nego prethodna.

Povrh svega toga 2K Games sigurno nije presrećan što se ispiratovana PC verzija NBA 2K17 već našla na torent sajtovima.

Sa druge strane, treba imati na umu da je i prošle godine NBA 2K imao dosta problema koji su brzo ispravljeni, pa je moguće da će kasnije biti više zadovoljnih igarča. Istovremeno, piratska verzija ne omogućava igranje popularnih onlajn modova kao što je na primer myTeam, pa tako nešto možda ipak neće uticati bitnije na prodaju ove igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password