Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Heavy Rain i Beyond izlaze tokom leta, a Detroit na jesen

Znamo tačne datume kada izlaze Heavy Rain i Beyond Two Souls za PC!

Quantic Dream je zvanično naveo kada će objaviti PC verzije Heavy Rain i Beyond Two Souls igara, a otkriveno je i kada stiže Detroit Become Human.

Kako je otkriveno, Quantic Dream će objaviti PC verziju Heavy Rain 24. juna, dok se Beyond Two Souls očekuje mesec dana kasnije, tačnije 27. jula ove godine. Francuski razvojni tim je takođe otkrio i da će Detroit Become Human izdati na jesen 2019. godine.

Kao što smo ranije pisali sve tri igre će biti objavljene ekskluzivno na Epic Games Store.

Sve igre će imati i besplatne demoe koji će igrači moći da preuzmu i igraju mesec dana pre premijere svakog od navedenih naslova. Pa tako Heavy Rain demo stiže 24. maja, Beyond: Two Souls 27. jula, a Detroit: Become Human tokom ovog leta.

Quantic Dream naslovi se trenutno nalaze na rasprodaji na Epic Game Store, a cene i više detalja možete da vidite na ovoj stranici.

Sve tri igre su slične i najlakše se mogu opisati kao interaktivni filmovi, a Quantic ih je objavio u periodu od 2010. do 2018. godine. Ova ostvarenja su do ove godine bila privilegija PlayStation konzola, ali promenama u vlasničkoj strukturi studija Quantic Dream tim je odlučio da prebaci naslove na PC platformu.

Najava je stilga uz trejler koji možete da pogledate ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!