Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

VGA Game Deals

Besplatne, jeftine, snižene cene video igara na jednom mestu: VGA Game Deals

Pošto svakodnevno prevrćemo prodavnice igara kako bi kao pravi ,,digitalni hrčci” uvećali našu kolekciju, odlučili smo da sastavimo spisak svih dobrih ponuda na koje nabasamo na jedno mesto, na VGA Game Deals listu. Ukoliko nas pratite duže vreme, setićete se da smo ranije imali ideju da objavljujemo ponude na nedeljnom nivou, ali sad idemo još ambicioznije sa jednim ogromnim spiskom koji će biti osvežavan svakodnevno! Ukoliko vam se dopada ideja, ubacite ovu stranicu u bookmark!

Spisak smo podelili na nekoliko kategorija i sve ponude imaju naveden naziv igre, mesto prodaje, period važenja ponude i za koju platformu važe, a njega započinjemo sa „ponudama koje se ne mogu odbiti”.

PC besplatne igre:

Igre koje možete da dodate i da zadržite na svom nalogu.

Torchlight Epic Games Store – od 11. do 18. jula 2019. / Epic Games Store klijent

LimboEpic Games Store – od 18. do 25. jula 2019. / Epic Games Store klijent

Free weekend/Besplatne u ograničenom periodu:

Igre koje možete besplatno da instalirate i igrate u određenom vremenskom periodu. Nakon isteka perioda morate da kupite igru.

Trenutno nema aktivnih promocija

PlayStation Plus besplatne igre:

PlayStation Plus (takođe PS+) je mesečna pretplata koja omogućuje onlajn igranje i besplatan sadržaj svakog meseca za PlayStation konzolu. Iznos pretplate zavisi od regiona PSN prodavnice, a u ovoj sekciji ćemo navesti aktuelnu ponudu.

Jun 2019.

Besplatne igre: Detroit: Become Human Deluxe Edition (uključuje i Heavy Rain), Horizon Chase Turbo

PC popusti:

Steam Summer Sale – pogledajte ceo spisak ovde.

Middle-earth: Shadow of Mordor bundle Fanatical – nepoznat rok trajanja – 5,15 evra (-74%) – igra +17 DLC-ova / Steam klijent

Metro ExodusEpic Games Store – do 13. juna – 39,99 dolara / Epic Games Store

Humble Monthly

Humble Monthly je mesečna pretplata koja svakog meseca donosi paket igara u vrednosti od preko 100 američkih dolara koji je ponuđen po ceni od 12 dolara mesečno (uz popust na duže pretplate). Svakog meseca Humble Bundle otkrije par igara sa celog spiska (Early reveal), dok ostatak ne prikazuje do određenog datuma (kada više ne može da se plati za taj paket). U ovoj sekciji ćemo navoditi igre koje se nalaze u ponudi ovog meseca, kao i do kad važi ponuda.

Early reveal: Kingdom Come Deliverance, Surviving Mars

Važi do: 2. avgusta 2019., do 19h

Spisak će svakodnevno biti osvežavan sa novim aktuelnim ponudama tako da ne zaboravite da ga bookmark-ujete i redovno pratite.

PlayStation 4 popusti

/

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!